Casa Gallo Blu

"Tempo al Tempo"

Diverse TErrassen

Er zijn momenten op een van de drie terrassen of op de berg bij Casa Gallo Blu dat het volkomen stil is. Die stilte wordt alleen sporadisch onderbroken door het geluid van een vogel of een tractor die door een van de boeren wordt gestart om naar zijn land te gaan. Liggend op een ligbed of rustig zittend is het genieten van het uitzicht dat nooit verveeld. Met een mooi boek of in gedachten mijmerend over hoe mooi het leven kan zijn. Casa Gallo Blu is de perfecte plek om te relaxen en te genieten van rust, ruimte en natuur. Vier ligbedden behoren tot de inventaris.

Het terras aan de voorkant van het huis is een heerlijke plek om in de ochtendzon te ontbijten onder de bloeiende azalea’s met uitzicht op de picknickplaats verderop. Hier staan een tafel, stoelen en een parasol.

Het terras aan de zijkant ligt lekker beschut en biedt gelegenheid om tot in de late avonduren heerlijk te genieten. Met een zelfgemaakte pasta of salade of gewoon met een lekker glas wijn of bier. Hier staan een tafel, stoelen en een parasol.

Ter hoogte van de eerste verdieping bevindt zich het derde terras met een buitendouche , bereikbaar via de buitentrap en via de binnentrap van de begane grond / eerste verdieping. Hier staat een design zitje met parasol.

zijkant

verdieping

voorkant